Hélène Kamers

Hélène studeerde als Musicalactrice af aan het Koninlijk Conservatorium Brussel in 2019.
 
Ze was reeds te zien in het ensemble van ‘Sunset Boulevard’ van Festival Bruxellons! (2018), als swing in de ‘Spektakelmusical 40-45’ van Studio 100 (2018-2020), in het ensemble van ‘Elisabeth’ Festival Bruxellons! (2022), als ‘Veiligheidsspiekpiet’ in ‘Paniek in de speelgoedfabriek’ (Spiekpietjesmusical) van ARTO entertainment, als ‘Heksje Mimi’ in de gelijknamige musical van ARTO entertainment (2023), als ‘Mary Boduin’ in de musical ‘Dat heet dan gelukkig zijn’ van DEC musical’ (2023). Daarnaast heeft Hélène samen met Mira Delbaen en Pieter Klinck een productiehuis: STAM. Daarin speelt ze mee in Doedadis, Vlucht en maken ze op dit moment een nieuwe voorstelling. 
 
Ze is te zien in een aantal kortfilms, zoals ‘Wat ons bindt’ van Jonas Jordens (2020) en ‘Everything will be fine’ van DSDImaging (2021). Daarnaast is ze actief als stemactrice, onder andere in de serie Lego Hidden Side. 
 
Hélène volgt sinds 2021 de opleiding zang aan het Universal Voice Institute in Amsterdam, onder leiding van Alberto Ter Doest. Dit jaar volgt ze daar de opleiding Universal Voice Teacher.

Hélène geeft les aan de Zang Kids en Teens.