Visie

Studio Dansemble staat voor samen dansen, samen genieten, samen plezier maken.

Studio Dansemble wil een plek zijn waar naar hartelust gedanst kan worden, waar ruimte is voor plezier en positieve energie, waar hard en enthousiast gewerkt wordt. Een plek waar dansplezier voorop staat.

We bieden een ruim lessenpakket aan waarin dans-, zang- en musicallessen hun plaats hebben met aandacht voor diverse stijlen en trends. Dit voor alle leeftijden, zowel op recreatief als op competitief vlak in een kwalitatief en medisch verantwoord kader.

Binnen de recreatieve school bieden we aan alle dansers vanaf vier jaar de mogelijkheid om verschillende dansstijlen te beoefenen onder de begeleiding van geschoolde docenten. We zetten in op een degelijke technische basis met aandacht voor de fysieke en mentale ontwikkeling van elke danser en zetten dansplezier voorop.

Aan de dansers uit de Young Artist opleiding bieden we een uitgebreid en gevarieerd lessenpakket zodat ze kunnen groeien tot volwaardige showcase-dansers met een sterke technische basis en een ruime bagage aan dansstijlen.

We willen inzetten op het vormen van teamplayers met respect voor anderen en een gezonde kritische blik. We streven naar een open communicatie. Het emotionele welbevinden van onze dansers vinden we erg belangrijk. 

Studio Dansemble danst samen met jou!