Ons feestcomité

“Achter elke goede danser of zanger, staat een toegewijd team”

Als ouder stelt u uw vertrouwen in Studio Dansemble. U wilt dat uw kind het er naar zijn of haar zin heeft. Studio Dansemble en haar docententeam dragen hierbij een grote verantwoordelijkheid. Maar ook als ouder of lid kunt u hier een belangrijke rol in spelen.

Wie zijn wij?

Het feestcomité bestaat uit een groep enthousiaste ouders en leden die zich inzetten om alle dansers, zangers en hun familie een toptijd te bezorgen bij Studio Dansemble. We doen dit met een hart voor Studio Dansemble én voor de kinderen.

Ons doel

Wekelijks volgen honderden leden dans- en zanglessen in Studio Dansemble. Een hele grote groep, die dus ook heel wat organisatie vraagt. Het feestcomité draagt daar graag zijn steentje aan bij met de volgende taken:

  1. Activiteiten organiseren met, in en voor de dansschool
    Bij elk van de activiteiten die Studio Dansemble organiseert staat het feestcomité klaar om de handen uit de mouwen te steken tijdens het volledige organisatieproces. Denk daarbij aan de opendeurdag, de winterhappening, Sinterklaas en allerhande voorstellingen. Uitgelezen momenten waarop onze dansers en zangers kunnen stralen en genieten.
  2. Meedenken, adviseren en overleggen
    Het feestcomité houdt samen met het Studio Dansemble-team ook de vinger aan de pols bij wat er leeft in de dansschool. Zo geven ze tijdens de tweemaandelijkse vergaderingen advies rond bedenkingen, ideeën of vragen die leven bij de leden.
  3. Projecten financieel ondersteunen
    Tot slot organiseert het feestcomité ook eigen activiteiten zoals de wafelactie en het eetfestijn om centjes in het laatje te brengen ten voordele van verschillende projecten van Studio Dansemble.

Helpende handen

Wil je je graag engageren en deel uitmaken van dit enthousiaste ouderteam? Neem gerust contact met ons op via info@studiodansemble.be.
Ben je niet in de mogelijkheid om je op regelmatige basis vrij te maken maar mogen we je wel contacteren voor occasionele hulp? Laat het ons weten!