Dansdag ism Jeugd en Dans op 21 november 2021

Tijdens onze tweede dansdag, in samenwerking met Jeugd en Dans, op zondag 21 november kunnen alle dansers vanaf 12 jaar danslessen komen volgen bij Studio Dansemble!

Grijp de unieke kans om lessen te volgen bij deze geweldige docenten: 

Wim Vanlessen, Laurent Flament en Fabio Carcieri.

Planning:

Inschrijven via www.jeugdendans.be

WIM VANLESSEN

Wim Vanlessen is een gevierd balletdanser met een carrière van vijfentwintig jaar. Hij werd geridderd tot Ridder in de Leopoldsorde als erkenning voor zijn buitengewone bijdrage aan de culturele kunsten in België en is een internationale ambassadeur voor dans. Hij vertegenwoordigt het Koninklijk Ballet Vlaanderen, op en naast het podium.

Hij kreeg veel media-aandacht voor zijn klassieke en neoklassieke voorstellingen. In 2019 werd hij tot ‘Dancer of the year’ verkozen door Dance Europe Magazine.

Wim is ook auteur van het boek ‘Dancer’. Een boek over zijn leven en carrière, over zijn passie voor beweging, mode en fotografie.

Wim is een gerespecteerd jurylid op danswedstrijden wereldwijd en is vaak gevraagd als gastdanser en gastdocent over de hele wereld.

Op 21 november krijg je de unieke kans een klassiek les volgen van Wim Vanlessen op de dansdag bij Studio Dansemble!

LAURENT FLAMENT

Laurent Flament kreeg zijn dansopleiding o.a. in het Amsterdam Dans Cen­ter, Steps, Broadway Dance Centre en Dance Space Centre (NY). Als uitvoerend danser behaalde hij in 1997 in Thionville (Frankrijk) de gouden medaille voor zijn danssolo “Over the Sea” en eveneens de gouden medaille in Charleville-Mézière (Frankrijk) met zijn uitvoering en choreografie “When the fee­ling Begins”. 

Hij heeft op evenementen voor grote bedrijven zoals ING, Porsche, Dexia en Coca-Cola de dans verzorgd. Hij is danser en choreograaf voor verschillende binnen- en buitenlandse theater- en televisieproducties, waaronder SY­TYCD en ook voor vele commerciële evenementen. Als cho­reograaf heeft Laurent veel roem vergaard in Europa en is een veelgevraagd persoon in binnen- en buitenland.

Mis deze kans niet om moderne jazzles te volgen bij deze fantastische docent!

FABIO CARCIERI

Fabio Carcieri is een danser uit Maasmechelen, Limburg die al 13 jaar hard werkt om zijn dromen waar te maken.

Hij toonde ons al eerder zijn moves in programma’s als “Move Like Michael Jackson” en “Belgium’s Got Talent”. Eén van zijn grote dromen was om te mogen schitteren in de liveshow van “So you think you can dance”. Die droom maakte hij in 2015 waar en bereikte de halve finale.

Je kon Fabio ook al aan het werk zien in de tv-shows zoals: “The Voice” en The Masked Singer op VTM. Ook danste hij in 2019 in de 6 uitverkochte sportpaleis-shows van Niels Destadsbaeder en werkte hij al eerder met Jess Glyne, Lost Frequencies, Hadise, Koen Wauters, K3 en Lady Linn. Samen met Ijvi Hagelstein & Bert Kennes, choreografeerde hij de muziekvideo ‘Weg Troep’ van de bekende Ketnet Musical ‘TROEP’ en choreografeerden ze diverse stukken voor de theater shows.

Naast het zelf dansen blijft Fabio trouw aan zijn eerste 3 passies: lesgeven, coachen en choreograferen. Hij wil graag een inspiratie zijn voor andere dansers en deze ook helpen coachen naar het bereiken van hun doelen en dromen.

​Sta in de hiphoples bij deze topdocent!

Inschrijven via www.jeugdendans.be