Inschrijven - Studio Dansemble 2023-2024

Wil jij graag in Studio Dansemble komen dansen? Op maandag 18 september 2023 start ons nieuwe schooljaar. Alle info over onze lessen vind je op deze website. Heb je toch nog een vraag, dan kan je altijd terecht bij het secretariaat via info@studiodansemble.be of op 03 295 24 90.

Huidige leden kunnen inschrijven vanaf 2 juni 2023. Alle andere geïnteresseerden kunnen dit vanaf 3 juni 2023 om 10 uur

Inschrijven gebeurt via ons online ledenplatform Peepl

Opgelet: Elke danser dient zichzelf apart te registreren/aan te melden op het ledenplatform. Vul dus altijd de gegevens in van de danser/zanger niet van de ouder. Nadat je jezelf via Peepl hebt geregistreerd kan je je inschrijven voor onze lessen. Daarnaast kan je op ons ledenplatform nog heel wat nuttig informatie terugvinden.

Er zijn twee belangrijke zones in het Peepl ledenplatform:

1) De navigatiebalk (links):

Via deze navigatiebalk kan je: nieuwsberichten lezen, de agenda bekijken, foto’s raadplegen, inschrijven voor lessen/workshops/stages, polls invullen, documenten nalezen & betalingsstatus bekijken.

Indien je op het vijfde symbooltje in de navigatiebalk klikt kan je jezelf inschrijven.

2) De profielzone (rechts bovenaan):

De profielzone is een van de belangrijkste zones in Peepl. Hier kan je al je gegevens aanpassen en updaten. Je komt in de profielzone terecht door te rechts bovenaan te klikken op de naam van de danser/zanger en nadien “mijn profiel” aan te klikken.

In de profielzone kan je al je gegevens aanpassen door op het potloodje te klikken. We vragen aan alle dansers/zangers deze gegevens allemaal te overlopen en aan te passen indien nodig. Gelieve zo veel als mogelijk gegevens toe te voegen. Daarnaast is het verplicht om een foto toe te voegen aan het profiel