Opendeurweek en eetfestijn

Opendeurweek van 13 tot en met 18 maart 2023

Kom je graag je dochter, zoon, zus, broer, mama, papa, vriend of vriendin bewonderen tijdens de dansles? Ben je benieuwd hoe het er in onze danslessen aan toe gaat? Dan ben je heel welkom tijdens onze opendeurweek van 13 tot en met 18 maart 2023. We zetten dan onze deuren open voor jullie! In ons lessenrooster kan je terugvinden welke lessen er doorgaan.


Eetfestijn op zaterdag 18 maart 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert het Feestcomité van Studio Dansemble een allereerste eetfestijn in de gebouwen van Studio 100 te Schelle.

Komen jullie graag smullen van een heerlijk koninginnenhapje of balletjes in tomatensaus? Je steunt er meteen onze eerste voorstelling Dansant mee!

Laat de kids zich uitleven op het springkasteel en drink zelf een aperitiefje in onze bar, kom daarna gezellig tafelen in ons restaurant en sluit de avond af met een lekkere gin tonic in de bar! Misschien win je wel een leuke prijs met onze tombola? We maken er vast en zeker een gezellige avond van!

Je bent welkom om te komen eten vanaf 17 uur.

Alle opbrengsten van dit eetfestijn worden gebruikt om onze dansers te laten stralen op het podium tijdens Dansant!

Inschrijving eetfestijn

Vul het formulier in via deze link, vergeet na het invullen niet te drukken op verzenden. Dit kan tot en met 12 maart 2023.