Opendeurweek en eetfestijn

Opendeurweek van 11 tot en met 16 maart 2024

Kom je graag je dochter, zoon, zus, broer, mama, papa, vriend of vriendin bewonderen tijdens de dansles? Ben je benieuwd hoe het er in onze danslessen aan toe gaat? Dan ben je heel welkom tijdens onze opendeurweek van 11 tot en met 16 maart 2024. We zetten dan onze deuren open voor jullie! In ons lessenrooster kan je terugvinden welke lessen er doorgaan.


Eetfestijn op zaterdag 16 maart 2024

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert het Feestcomité van Studio Dansemble ons eetfestijn in de gebouwen van Studio 100 te Schelle.

Komen jullie graag smullen van een heerlijk koninginnenhapje of balletjes in tomatensaus? Je steunt er meteen onze voorstellingen mee!

Laat de kids zich uitleven op het springkasteel en drink zelf een aperitiefje in onze bar, kom daarna gezellig tafelen in ons restaurant en sluit de avond af met een lekker drankje in onze bar! Misschien win je wel een leuke prijs met onze tombola? We maken er vast en zeker een gezellige avond van!

Je bent welkom om te komen eten vanaf 17 uur.

Alle opbrengsten van dit eetfestijn worden gebruikt om onze dansers te laten stralen op het podium tijdens onze voorstellingen.

Inschrijving eetfestijn

Alle info om in te schrijven volgt snel.