Sylvia Heirbaut

Sylvia Heirbaut begon op 5-jarige leeftijd met kleuterdans en al snel begon zij zich in verschillende dansdisciplines te verdiepen. Op 15-jarige leeftijd werd zij lid van de Clapaja company waarvan zij nu nog steeds deel uitmaakt. Met deze company was zij als danser te zien in heel wat operettes, musicals, plaatselijke evenementen. Daarnaast was zij lid van het ensemble in de wonderlijke Efteling sprookjesshow (2005)  en het showballet van K3 (2002).

In 2005 besloot ze dan ook haar passie voor dans te delen met anderen en startte ze met lesgeven in verschillende disciplines (moderne dans, jazzdans, funk, tapdans, ballet en Ierse dans). Ze maakte reeds vele choreografieën voor dansvoorstellingen, musicals en operettes. Sylvia schoolt zich al jaren bij op internationale dansstages in België en is ook reeds meerdere keren naar buitenland (USA) afgereisd om er verscheidene workshops te volgen en zich te laten inspireren door anderen.

Naast dit alles behaalde ze haar diploma “master in de biomedische wetenschappen” aan de universiteit van Gent (2008) en is ze ook nog werkzaam als licentiaat wetenschappen in het secundair onderwijs.

Sylvia geeft les aan Modern B en C