Wat is er nieuw?

Modern voor kids

Moderne dans is een dansstijl zonder vaststaand bewegingsvocabulaire. Het is een dansvorm waar een speciale techniek wordt gebruikt met eigentijds passenmateriaal waarbij het lichaam fungeert als expressie- en communicatiemiddel.

Vanaf dit dansjaar kunnen ook onze kids moderne dans volgen. De Modern Kids zijn ingedeeld in 3 niveaus waarin rekening gehouden wordt met de leeftijd van de leerling: Modern Kids 1 (2013-2012), Modern Kids 2 (2011), Modern Kids (2010-2009).

Modern Kids zijn verplicht klassiek ballet te volgen als ze modern willen doen.

Zang voor dansers

Zowel dansers uit de recreatieve school als uit de Young Artist opleiding kunnen een zangles volgen. Wil je naast je danskwaliteiten ook je zangskills verder ontwikkelen? Dan is deze les zeker iets voor jou!

Alle kids geboren in 2013 en 2012 kunnen zich inschrijven in Zang Kids 1.

Alle kids geboren in 2011, 2010 en 2009 kunnen zich inschrijven in Zang Kids 2.

Teens (2008-2003) schrijven zich in in Zang Teens.

Hiphop voor volwassenen Open Level

Ook volwassenen kunnen komen hiphoppen! Zin in een leuke en energieke les in deze hippe dansstijl? Alle enthousiaste volwassenen zijn welkom in deze open level-les!

Yoga voor kids en volwassenen

Tijdens een yogasessie leer je jezelf en je lichaam beter kennen. De aangeleerde houdingen en ademhalingsoefeningen maken je lichaam soepeler en brengen innerlijke rust.

Yoga kids is geschikt voor kids van geboortejaar 2013-2009.

Yoga volwassenen is er voor iedereen vanaf geboortejaar 2004.

Pilates

Pilates is een veilige en effectieve trainingsmethode oorspronkelijk ontwikkeld door Joseph Pilates. Zijn methode werd snel  populair bij dansers. Pilates is gericht op een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen  waarbij de ‘core’ van het lichaam centraal staat. 

Pilates is er voor iedereen vanaf geboortejaar 2004