Veerle Ferket

Veerle Ferket startte op 6-jarige leeftijd met lessen jazzdans. Omdat de dansmicrobe toch iets groter bleek te zijn, volgde er al snel ook klassiek ballet. Later kwamen ook tapdans, Ierse dans, funk en musical aan bod.

Ze volgde verschillende dansstages met nationale en internationale lesgevers (Jean-Luc Rudé, Paul Haze, Ray Tadio, Jorge Vazquez..) Tevens maakte ze 10 jaar deel uit van de Company in danscenter Clapaja, waar ze intussen meer dan 30 jaar danst en ook de lessen jazz en funk geeft in de afdeling van Stekene.

Ook was ze jarenlang een vaste waarde in het showballet van Larissa Ceulemans met o.a. deelname aan verschillende optredens voor TV en radio, grote evenementen in het Sportpaleis en Vorst Nationaal, videoclips, bedrijfsfeesten, enz… Ze was ook enkele jaren actief als cheerleader bij basketbalclub Oostende.

Veerle is sinds 1999 gehuwd en heeft 4 kinderen. Momenteel combineert ze het lesgeven met haar gezin en studeert ze Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit van Antwerpen.

Veerle geeft les aan de Jazz Kids