Geoffrey De Bondt

Geoffrey studeerde af aan de musicalafdeling van het Koninklijk Conservatorium Brussel met als keuzevak spel in de klas van Paula Bangels. Hij genoot tevens een vooropleiding bijzondere muzikale vorming aan de kunsthumaniora van Brussel waaraan hij intussen zelf als regisseur en docent zang aan de woordafdeling verbonden was.

Op school was hij te zien als Isaac in “The Hier Man” van David Verbeeck en als Mercutio in een werking van “Romeo & Julia” door Jeroen Maes met muziek van Adèle. Verder vertolkte Geoffrey er de rol van Aaron Schultz in de musical “Legally Blonde” en in een samenwerking met Walpurgis speelde hij de rol van Albert in “Smash him & Bash him”.

Geoffrey liep vervolgens stage bij Musical van Vlaanderen in het ensemble van Stany Crets’ “Assepoester, Het tamelijk ware verhaal” en bij Loge 10 Theaterproducties waar hij de rol van Pietro vertolkte in de muzikale komedie “Ons kent ons”. Kort daarna werd hij aangenomen bij Historalia/Luc Stevens Producties als understudy voor de rol van graaf Von Fersen en Balthazar de Moderode in de historische spektakelmusical “Marie Antoinette”.

Verder was hij te zien als ensemble/swing, understudy d’onore en tweede understudy Tickets in Disney’s “Beauty & The Beast” en als Cockney in de Franstalige versie van “My Fair Lady” bij Bruxellons! Na enkele eerdere gastrollen op televisie maakte ook het grote publiek in de zomer van 2018 kennis met Geoffrey als Steve in de VTM Familie Webisodes “Tour de Zjef” en herkent de jeugd hem intussen als Jens in “De Vijver”. Op het witte doek was zijn stem te bewonderen in de Vlaamse versie van “Toy Story 4” en hij danste mee in de eerste Vlaamse musicalfilm “Brabançonne”.

Hij is voornamelijk actief als freelance regisseur voor grote bedrijven als Plopsa, Production Pirates, Eyeworks, Woestijnvis, … en creëerde samen met zijn jaargenoten het muziektheater “Muurvast”. Geoffrey regisseren ook tal van (amateur)musicals en concerten in binnen- en buitenland. Zo was hij ook kindercoach voor de feel-goodreeks “Zie mij graag” op Eén en zijn regiedebuut “Het mooie dagenboek van Mary Boduin, tekstschrijfster van Anne Christie” toert momenteel nog steeds door de Vlaamse theaters.

Geoffrey is ook nog zanger bij de bekende Nederlandse a capella groep “The Jukebox Boys” en leidt de backing vocals voor niemand minder dan Helmut Lotti waarmee hij de afgelopen seizoenen zowat heel Europa rontourde en zelfs in Zuid-Afrika optrad. Hij was ook reeds backing vocal voor K3, Willy Sommers, Christophe & Lindsay, “The Voice van Vlaanderen Senior”, Seimon Rossi (AT), Edsilia Rombley (NL) & Celien en Margriet Hermans.

In 2013 richtte hij zijn levenswerk Musicalia op: een deeltijdse opleiding musical voor kinderen, tieners en volwassenen in Asse.

Geoffrey geeft de lessen zang.